Vitanest - Katalogi in letaki

Vitanest d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1999 na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja distribucije ogrevalnih in klimatskih naprav. So uvoznik in distributer za klimatske naprave, toplotne črpalke, rekuperatorje toplote s prezračevanjem, bakrene cevi in konzole za namestitev teh naprav.

V podjetju delajo izkušeni in zaupanja vredni ljudje, s ciljem, da napredek stroke približajo potrebam posameznika, ki se na njih obrne z željo po nabavi klimatskih naprav in sistemov za gretje, hlajenje in prezračevanje prostorov. Iskreni odnos do poslovnih partnerjev, zavzeto strokovno delo, poznavanje trga in skrb za potrošnika so vrednote, ki so jim omogočile sodelovanje z vodilnimi proizvajalci, ki se dan za dnem ukvarjajo z razvojem in sledijo zahtevam potrošnikov.

Potrebe trga in slovenskega potrošnika so njihova prioriteta, ki jo prek izkušenj monterjev na terenu prenašajo do proizvajalca, s katerim so v stalnem in neposrednem stiku. Tesno sodelujejo s slovenskimi projektanti, montažerji in pooblaščenimi serviserji, katerim skupaj s proizvajalcem zagotavljajo redno zalogo blaga, hitre odgovore in dobavo, vso tehnično podporo in rezervne dele, redno izobraževanje v tujini, izpopolnjevanje doma ter vso potrebno tehnično dokumentacijo.

Navdušeni so nad proizvodi, ki jih ponujajo, klima naprava, toplotna črpalka in rekuperator toplote s prezračevanjem so vgrajeni tudi v njihovih domovih in domovih številnih pooblaščenih monterjev in strojnih projektantov iz vse Slovenije. Zavedajo se, da osebne izkušnje z uporabo proizvodov nam in potrošniku veliko pomenijo, tudi ko ponujajo proizvode z novo tehnologijo.

Uspešno poslovanje podjetja je s certifikatom potrdila tudi GZS.

Mitsubishi katalog - klimat...

Vitanest

Preverite datum veljavnosti

Vitanest katalog

Čas je za pametno...

Katalog je potekel

Vitanest katalog

Mitsubishi electr...

Katalog je potekel

Želiš prejemati kataloge priljubljenih trgovcev takoj, ko izidejo?
Listaj jih kadarkoli, na mobilnem telefonu ali računalniku.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.