AHAC - Katalogi in letaki

Kljub finančni in gospodarski krizi v Sloveniji, ki se je odražala v poslovanju, podjetje AHAC d.o.o. še naprej ostaja eden največjih oskrbovalcev trgovine in gostinstva z živilskimi in ostalimi izdelki. Ostajamo na trdnih temeljih zagotavljanja zanesljive in celovite ponudbe. Povečujemo fleksibilnost in ohranjamo odprtost za izzive, ki jih iščemo v poslovnem okolju. Razvijamo podobo sodobnega, družbeno odgovornega podjetja. Ohranjamo stroškovno učinkovitost, s ciljem doseganja željene donosnosti kapitala, razvoja lastnih blagovnih znamk in utrditev primata odličnega poslovnega partnerja v regiji.
Petletni cilj podjetja smo v tem letu v celoti izpolnili in okronali s širitvijo zastopstev na področju prehrane, kar pomeni, da se predstavljamo kot pomemben in korekten partner v slovenski trgovini, saj dobaviteljem zagotavljamo celovito uslugo: od distribucije, dobrega pozicioniranja, prodajnih promocij, doseganja zastavljenih ciljev z visoko motivirano prodajno ekipo pa do razvoja marketinga za posamezen brand. Vse to pa se izraža v vse večji podpori proizvajalcev na področju marketinškega vlaganja.
 
Podjetje premišljeno izbira prodajne artikle in k širjenju prodajnega asortimana pristopa inovativno, zato predstavlja enega večjih konkurentov v distribuciji alkoholnih in brezalkoholnih pijač na slovenskem tržišču. Izbrani artikli imajo kot odraz takšnega pristopa, izbranih kadrov ter ustrezne marketinške politike konstantno rast prodaje. Morebitni nekonkurenčni in nezanimivi izdelki se na trgu ne obdržijo in jih podjetje zato hitro izloči iz svojega nabora prodajnih artiklov. Hitri in odločni ukrepi vodstva se v takšnih primerih izkažejo kot še kako potrebna vrlina.

AHAC katalog

Aktualna ponudba

od 01.09.2021 do 30.09.2021

AHAC katalog

Pijača

Preverite datum veljavnosti

AHAC katalog

Trenutek prave od...

Katalog je potekel

AHAC katalog

Trenutek prave od...

Katalog je potekel

AHAC katalog

30 let

Katalog je potekel

Želiš prejemati kataloge priljubljenih trgovcev takoj, ko izidejo?
Listaj jih kadarkoli, na mobilnem telefonu ali računalniku.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.